Inserto 70 WIDE takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2290,00  (sis. Alv 24%)

70 cm leveä kokolasiluukullinen puutakkasydän. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka nostavat palotapahtuman lämpötilaa ja parantavat hyötysuhdetta. Hyvät kolmannen sukupolven ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Arinat ja tulipesän osat ovat vaihdettavissa. Takkasydämen päältä voidaan tehdä huonejako, jos takkasydämestä halutaan rakentaa uusi takka. Luukun kätisyys vaihdettavissa. Ulkoinen paloilmanottomahdollisuus.

Miksi La Nordica?

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit Saksassa. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican tuotteille rekisteröimällä jopa 2+3 vuoden takuu.

Mitat (L x K x S): 704 x 561 x 506 mm
Teho: 7,5 kW
Paino: 140 kg
Tulipesän koko: 563 x 295 x 354 mm
Luukun koko: 526 x 278 mm
Lämmitysala: 215 m³
Hormiliitos: 160 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 80,7 %
Polttoaineen kulutus: 2,2 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 273 °C
CO päästöt: 0,07 %
Hiukkaspäästöt: 6,1 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 100 mm
Sivuille: 400 mm
Eteen: 1200 mm

Suoritustasoilmoitus

Paino (kg)

Teho (kW)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Väri

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Takaisin ylös