Inserto 80 Crystal Evo 2.0 takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2590,00  (sis. Alv 24%)

80 cm leveä kokolasiluukkuinen ”crystal” versio. Malli on uusittu 2021 vuodelle, vastaamaan yhä tiukentuvia päästövaatimuksia, josta Evo(luutio) 2.0 versio saa nimensä. Tulipesässä  keraamiset sivuseinäelementit, jotka nostavat palotapahtuman lämpötilaa ja parantavat hyötysuhdetta. Takkasydämessä on sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Parannellut ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa tarkasti puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Arinat ja tulipesän osat ovat valurautaa ja vaihdettavissa. Takkasydämen päältä voidaan tehdä huonejako, jos takkasydämen ympärille halutaan rakentaa uusi takka. Luukun kätisyys vaihdettavissa. Luukun takana arinoiden alla ulosvedettävä tuhka-astia. Mukana toimitetaan puhaltimien ohjausyksikkö, ja pinta-asennuskotelo.

Miksi La Nordica?

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit Saksassa. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican tuotteille rekisteröimällä jopa 2+3 vuoden takuu.

Mitat (L x K x S):  800 x 555 x 500 mm
Teho: 7,4 kW
Paino: 130 kg
Tulipesän koko: 600 x 280 x 360 mm
Luukun koko: 635 x 245 mm
Lämmitysala: 212 m³
Hormiliitos: 160 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 83,9 %
Polttoaineen kulutus: 2,1 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 240 °C
CO päästöt: 0,1 %
Hiukkaspäästöt: 27 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet (palavaan):
Taakse: 300 mm
Sivuille: 300 mm
Eteen: 1200 mm

Suoritustasoilmoitus

Paino (kg)

Väri

Teho (kW)

Syvyys (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Takaisin ylös