La Nordica Luisella pellettitakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

1590,00 

Tyhjennä

Luisella on pieni ja edullinen malli. Kestävät ja tarvittaessa vaihdettavat tulipesän valurautaiset seinämät sekä polttomalja. Helppokäyttöinen näyttöpaneeli, ja kaukosäädin vakiona. Sopii pienien tilojen lämmittämiseen, kun budjetti lämmityslaitteen hankintaan on rajallinen.

Tuotteen vakio-ominaisuksiin kuuluu Glass Cleaning system, jossa ilmavirtaukset on suunniteltu pitämään takan tulipesän lasin mahdollisimman kauan puhtaana. Nopeussäätyvä savukaasumoottori mittaa jatkuvasti nopeutta. Pellettisäiliössä mekaaninen turvatermostaatti, joka pakkokatkaisee pelletinsyötön mikäli säiliön lämpötila nousee liian korkealle. Alipaineanturi tarkkailee hormin vetoa mittaamalla takan läpi virtaavaa ilmaa. Viikko-ohjelmoinnilla mahdollisuus asettaa takka syttymään ja sammumaan haluttuina aikoina. Automaattinen sytytys sytytysvastuksen avulla, paina takka käyntiin napista tai aseta haluttu huonelämpötila, jota takka noudattaa syttymällä ja sammumalla tarpeen mukaan.

  • Luukku, palotila ja polttomalja valurautaa
  • Lamelli lämmönvaihdin / Tuubilämmönvaihdin
  • Ilmatiivis pellettisäiliö
  • Etuhuoneilmapuhallus yhdellä mottorilla
  • Erikoiskapea suunnittelu
  • Hormiliitoksen sijainti: Takaa / Päältä (päältä vaaditaan 50 cm lisäliitosputki, taakse 90 kulmaputki)
  • Irrotettava tulipesän tausta tai kylkielementit (nouhoukseen)

EASY toiminto

Muuta helposti pelletinsyöttömäärää näyttöpaneelin EASY valikosta. Mikäli käyttämäsi pelletti on hienojakoista tai harvaa, voit asettaa valikosta toisen asetuksen ja takka säätää pelletin syötön määrää ja savukaasumoottorin imutehoa automaattisesti oikeaan suuntaan (katso kuva).

STAND-BY ja DELTA asetukset

Voit asettaa takkasi syttymään ja sammumaan haluamasi lämpötilan mukaan Stand-By toiminnolla. Delta arvolla voit valita syttyykö takkasi 0,5 °C – 5°C asteen tarkkuudella asetetusta huonelämpötilasta.

Wifi-Moduuli WHITE ja Total Control applikaatio

Vanhemman sukupolven takkoihin kommunikaatiomahdollisuus TOTAL CONTROL älypuhellinsovelluksen avulla, kun hankitaan lisävarusteena White Wifi moduuli. Moduuli on yhteensopiva vanhempien ja useiden jo poistuneiden tuotteiden kanssa. Sovelluksen avulla voit ohjata takkaasi puhelimen avulla internetyhteyden kautta! Hanki sovellus Play kaupasta tai App Storesta

Mitat (L x K x S): 572 x 892 x 307 mm
Teho: 2,4 – 4,4 kW
Lämpöenergia yhdellä säiliölllä: 44 kWh
Lämmitysaika min/max): 10-20 h
Pellettisäiliön koko: 10 kg
Polttoaineen kulutus: 0,5 – 1 kg/h
Paino: 65 kg
Lämmitysala: 126 m³
Hormiliitos: 80 mm päältä tai takaa
Paloilmaputken koko: 50 mm takaa
Kaukosäädin: Vakiona
Virrankulutus: 100-300 W
Hyötysuhde: 91 %
CO päästöt: 0,018 %
Savukaasujen lämpötila maksimiteholla: 137,7 °C
Savukaasujen maksilämpötila ennen hätäkatkaisua: 250 °C
Suojaetäisyydet:
Taakse: 0 mm
Sivuille: 50 mm
Eteen: 800 mm

Väri

Musta, Punainen

Tyhjennä
Takaisin ylös