Nunnauuni Calor Hexa

Kysy tarjousta tälle takalle asennettuna ja toimitettuna kohteeseesi! Tämäkin takka jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

4849,00  (sis. Alv 24%)

Linjakas Calor ja sen miellyttävä lämpönautinto ovat omimmillaan tiiviissä ja energiatehokkaassa maalämpötalossa. Kuusikulmainen muoto tuo takkaan mielenkiintoisen ja modernin ilmeen.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”

Mitat

Korkeus 1855 mm

Leveys 790 mm

Syvyys 560 mm

Paino 875 kg

Lämpötiedot

Lämpöenergia 35.1 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 2.5 h50 % – 11.9 h25 % – 19.4 h

Hyötysuhde 83 %

Nimellislämpöteho 1.8 kW

Polttopuun pituus 25 cm

Kokonaispuumäärä 10 kg

Hiukkaset (PM) 24 mg/Nm3

OGC76 mg/Nm3

CO1125 mg/Nm3

NOx1 33 mg/Nm3

Suojaetäisyydet palaavaan materiaaliin

Suojaetäisyys takana 150 mm

Suojaetäisyys sivuilla 150 mm

Suojaetäisyys edessä 1000 mm

Suojaetäisyys päälle 200 mm

Hormiliitos

Hormiluokka T400

Liitostyyppi Päältäliitos

Hormisuositus

Pyöreä hormi Ø150-160 mm

Suoritustasoilmoitus

Takaisin ylös