NunnaUuni Blanka varaava takka

Kysy tarjousta tälle takalle asennettuna ja toimitettuna kohteeseesi! Tämäkin takka jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

6698,00 8107,00 

Tyhjennä

Suomessa valmistetut Nunnauunit ovat markkinoiden varaavimpia lämmittäjiä. Blanka soveltuu kokonsa puolesta myös isompaan tilaan, sillä se on yksi markkinoiden suurimpia lämmittäjiä. Yhdellä lämmityksellä takka luovuttaa tasaista lämpöä jopa kahden vuorokauden ajan. Blanka soveltuu mainiosti myös korkeampaan huonetilaan, sillä korkeutta takalle kertyy yli 180 senttiä. Katso tarkemmat mitat kohdasta “tekniset tiedot”. Blanka on saatavilla perinteisen vuolukivipinnan lisäksi myös vaalealla & tummalla laattapinnalla, joten se sopii myös modernimpaan kotiin.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Suoritustasoilmoitus

Mitat: 1824 x 912 x 530

Paino: 1790 kg

Lämpöenergia: 71.6 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 7.6 h50 % – 25.2 h25 % – 42.3 h

Hyötysuhde: 85 %

Energiatehokkuusluokka: A+

Polttopuun pituus: 33 cm

Kokonaispuumäärä: 20 kg

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 200 mm

Suojaetäisyys edessä: 1000 mm

Suojaetäisyys päälle: 200 mm

HormiluokkaT400

Hormisuositus

Tiilihormi3/4, 1/1

Pyöreä hormi Ø160-210 mm

 

Hyötysuhde %

Väri

, , ,

Materiaali

Lämpöenergia kWh

71.6

Paino (kg)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Hormiliitos

,

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Nunnauuni – luotettava energiansäästäjä

Kotimainen Nunnauuni on valmistanut jo yli 40 vuotta takkoja ja leivinuuneja Pohjois-Karjalan Juuan Nunnalahdessa. Nunnauunin takoissa hyödynnetään mammutti-vuolukiveä sekä alueen…

Tyhjennä
Takaisin ylös