Planika Box Daze biotakka

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

7954,00 12313,00 

Tyhjennä

Planika Box Daze on huippuluokan biotakka, joka yhdistää modernin teknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä tulisija on suunniteltu erityisesti sisätiloihin, ja sen avulla voit luoda tunnelmaa ja lämpöä kotiisi. Takan pinta on tehty Dekton-levystä, joka muistuttaa marmoria.

Planika Box Daze toimii Clean Fire -teknologialla, joka mahdollistaa tulen nauttimisen ilman savua, tuhkaa tai käryä. Tämä teknologia käyttää etanolia, joka palaa puhtaasti ja ympäristöystävällisesti, joten voit nauttia tulen loimusta ilman haitallisia päästöjä.

Tämän biotakan käyttö on erittäin helppoa ja turvallista. Planika Box Daze:ssa on automaattinen sammutustoiminto, joka estää tulen leviämisen ja ylikuumenemisen. Sen avulla voit nauttia tulen loimusta huoletta.

Planika Box Daze:n minimalistinen muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen avulla voit luoda tunnelmaa ja lämpöä kotiisi tai toimistoon. Tulisija on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Tämä biotakka on varustettu myös kaukosäätimellä, joka mahdollistaa tulen säädön ja sammuttamisen etäältä.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Poltin

FLA3 990 Burner, FLA3+ 990 Burner, Prime Fire 990

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Tyhjennä
Takaisin ylös