Planika Mandala

Planika Mandala on pyöreä pilarimallinen biotakka.

345,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

Planika Mandala on pilarimallinen vapaasti seisova biotakka. Mandalan uniikki, mutta ajaton design tekee siitä täydellisen lähes jokaiseen sisustukseen. Takan runko on valmistettu teräksestä ja se kestää käyttöä myös ulkona. Painoa takalla on ainoastaan 11,5 kiloa, minkä ansiosta se on helppo siirtää tai ottaa mukaan esimerkiksi muuttaessa.

  • Puhdas paloprosessi
  • Uniikki design
  • Laadukas teräsrunko
  • Helposti siirrettävissä
  • Turvallinen käyttää

Käyttö

Mandala-biotakan käyttö on todella helppoa ja yksinkertaista. Takka koostuu käytännössä kahdesta osasta: rungosta ja lasikehyksestä. Teräsrungon sisällä on polttoainesäiliö, jonka sisällä on keraamista villaa, johon polttoainetta on helppo imeyttää. Kaada tarvittava määrä polttoainetta säiliöön, aseta kehys paikoilleen ja sytytä tuli mukana tulleilla pitkillä tulitikuilla. Sammuttaminen tapahtuu tukahduttimella, joka toimitetaan paketin mukana. Tukahduta tuli ja se sammuu. Helppoa, mutta ennen kaikkea todella turvallista.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

Takaisin ylös