Planika Fireline Automatic 4 biotakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

5919,00 25247,00 

Tyhjennä

Planika FLA 4 on markkinoiden edistyksellisin biotakka. Tässä biopolttimessa on lähes kaikki mahdolliset teknologiat, mitä takasta voi löytyä. FLA 4 sisältää mm. ohjauspaneelin kosketusnäytöllä, lukuisia turvasensoreita, puhdaspaloteknologian, automaattisen tankkausjärjestelmän, etäohjauksen kaukosäätimellä tai puhelimella ja option kytkeä takka osaksi kodin älyjärjestelmää. Takka on myös saatavilla isommalla polttoainatankilla.

Planika FLA 4 on pelkkä poltin, jonka ympärille rakennetaan halutunlaiset kuoret. Takka voidaan esimerkiksi upottaa erilaisiin tasoihin, pöytiin tai vaikka seinälle.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

 

 

 

Leveys (mm)

, , , , , ,

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyyppi

Tyhjennä
Takaisin ylös