Planika FLA 3 Forma biotakka

6200,00 24384,00 

Tyhjennä

Planika FLA3  Forma on biotakka kuorilla, eli siitä voisi käyttää myös nimitystä biotakkasydän. Paketti koostuu kasetista ja Planika FLA 3 biopolttimesta. Kasetista on saatavilla useita eri malleja ja mittoja. Kasetin leveyden kasvaessa, myös polttimen leveys kasvaa. Kasetin ympärille on helppo rakentaa kuoret esimerkiksi Silca-levystä. Saatavilla on 7 eri kasettivaihtoehtoa.

Pakettiin kuuluva FLA 3 biopoltin on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä. Automatisoitu poltin on helppo käynnistää kaukosäätimellä ja sen voi kytkeä osaksi kodin älyjärjestelmää lisävarusteena toimitettavan SHS-sensorin avulla. Polttimessa on 6-asteinen liekinsäätö ja jopa 12 tunnin paloaika. Katso lisää tästä!

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Tyhjennä
Takaisin ylös