Xaralyn biopoltin S, musta, reunoilla

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

655,00 730,00 

Tyhjennä

Xaralynin s-kokoinen biopoltin mustalla maalipinnalla ja reunoilla. Reunojen ansiosta poltin voidaan helposti upottaa haluttuun tasoon. Poltinta voi toki käyttää myös sellaisenaan asettamalle sen halutulle tasolle. Mistään paukkupakkasten lämmittäjästä tämän polttimen kohdalla ei voida puhua, mutta 2 kilowattia tuo mukavasti lämpöä lähellä oleskeleville. Sytyttäminen ja sammuttaminen on todella yksinkertaista, eikä biopoltin vaadi juurikaan hoitoa.

Mikäli upotus on suunnitelmissa, kannattaa mukaan ostaa kehys upotusta varten. Kehys tekee asentamisesta helpompaa ja samalla se suojaa huonekaluja kuumuudelta.

Turvallisuus

Xaralynin polttimien turvallisuus perustuu keraamiseen kiveen, mikä on asetettu polttimen sisälle. Biopolttoainetta imeytetään keraamiseen kiveen suppilon avulla, joten sotkua ei pääse syntymään. Kun poltin on auki ja sytytetään, luovuttaa keraaminen kivi kaasua tasaisesti, jolloin paloprosessi on puhdas, eikä yllätyksiä synny. Polttimen kaatuessa kivi pitää biopolttoaineen sisällä, eikä tulipaloriskiä ole. Lähtökohtaisesti poltinhan ei kaadu, mikäli se on tasaisella alustalla, mutta kiva ominaisuus. Keraaminen kiviydin on Xaralynin oma innovaatio, jolla on patentti, eikä täten muilta valmistajilta vastaavaa löydy.

Laatu

Polttimet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jonka ansiosta ne kestävät kovaa käyttöä ja polttoa pitkään. Reklamaatioita näistä tulee meille todella harvoin. Mikäli polttimeen tulisi jokin vika, hoituu sen korjauttaminen Xaralynin elinikäisellä takuulla.

Tyyppi

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Tuotteet UUTUUS: Nordic Furn ruokapöytä integroidulla biotakalla

Etsimme jatkuvasti kasvavaan verkkokauppaamme uusia tuotteita. Perinteisten tulisijatuotteiden lisäksi pyrimme tarjoamaan kuluttajille myös massasta poikkeavia vaihtoehtoja. Tällä viikolla verkkokauppamme tuoteperhe…

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Tyhjennä
Takaisin ylös