Xaralyn Cuneo

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

817,00  (sis. Alv 24%)

Xaralyn Cuneo on tyylikäs pöydälle tai muulle tasolle asetettava biotakka. Takka sisältää Xaralynin 4114LS biopolttimen, jonka ympärille on rakennettu MDF-kuori. Pinnan väri on “concrete look”, mikä tuokin takalle kivasti rosoisuutta ja urbaania ulkonäköä. Värin ja kokonsa puolesta takka istuu hyvin monipuolisesti erilaisiin sisustuksiin. Litran polttoainesäiliöllä paloaikaa saadaan noin 2-3 tuntia. Kodin päälämmitysjärjestelmäksi tätä takkaa ei kannata hankkia, vaikka lämpötehoa irtoaakin 2 kilowattia. Takka toimiikin loistavasti esimerkiksi terassilla tai olohuoneessa tunnelmanluojana. Ei hormia, ei savua, ei katkua eikä vaivaa.

Xaralynin edistykselliset biopolttimet

Biopolttimia saa lähes jokaisessa hintaluokassa, joten miten nämä “arvokkaammat” polttimet sitten eroavat halvemmista malleista? Esiin nousee kaksi selkeää tekijää: laatu ja turvallisuus. Xaralynin polttimet ovat pitkäikäisiä teräksestä valmistettuja biopolttimia. Yritys seisoo tuotteidensa takana, mistä kertoo myös polttimien elinikäinen takuu. Xaralynin  biopolttimien erikoisuutena on polttimien sisällä oleva keraaminen kivi. Biopolttoaine imeytetään esimerkiksi suppilon avulla kiveen, jonka jälkeen takka on toimintavalmis. Keraamisen kiven ansiosta bioetanoli ei leviä polttimen sisältä, vaikka se kaatuisi. Xaralynilla on tähän patentti, eli yhtä turvallista bipoltinta samasta hintaluokasta et löydä.

Tyyppi

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Takaisin ylös