Xaralyn biopoltin S, ruostumaton teräs

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

656,00  (sis. Alv 24%)

Xaralynin ruostumattomasta teräksestä valmistettu biopoltin litran kapasiteetilla ja noin muutaman tunnin paloajalla. Poltinta voi käyttää sellaisenaan asettamalla sen tasaiselle alustalle, mutta voit myös halutessasi suunnitella kokonaisuuden sen ympärille. Biopoltinsarjan pienokaista voisi kuvailla käteväksi matkapolttimeksi, sillä se kulkee kätevästi mukana vaikka koti-mökki välillä. Kodin päälämmitysjärjestelmäksi tätä ei kannata ostaa, mutta irtoaa polttimesta kuitenkin kunnioitettavat 2 kilowattia, mikä tuo jo mukavasti lämpöä lähellä oleskeleville. Paketin mukana toimitetaan poltin, suppilo, sähkösytytin ja suojalasit sivuille.

Mikäli haluat upottaa polttimen esimerkiksi pöytään, kannattaa valita biopoltin, jossa on reunat upotusta varten. Esimerkiksi Xaralyn biopoltin S, RST, reunoilla.

Turvallisuus

Xaralynin polttimien turvallisuus perustuu keraamiseen kiveen, mikä on asetettu polttimen sisälle. Biopolttoainetta imeytetään keraamiseen kiveen suppilon avulla, joten sotkua ei pääse syntymään. Kun poltin on auki ja sytytetään, luovuttaa keraaminen kivi kaasua tasaisesti, jolloin paloprosessi on puhdas, eikä yllätyksiä synny. Polttimen kaatuessa kivi pitää biopolttoaineen sisällä, eikä tulipaloriskiä ole. Lähtökohtaisesti poltinhan ei kaadu, mikäli se on tasaisella alustalla, mutta kiva ominaisuus. Keraaminen kiviydin on Xaralynin oma innovaatio, jolla on patentti, eikä täten muilta valmistajilta vastaavaa löydy.

Laatu

Polttimet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jonka ansiosta ne kestävät kovaa käyttöä ja polttoa pitkään. Reklamaatioita näistä tulee meille todella harvoin. Mikäli polttimeen tulisi jokin vika, hoituu sen korjauttaminen Xaralynin elinikäisellä takuulla.

Tyyppi

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Tuotteet UUTUUS: Nordic Furn ruokapöytä integroidulla biotakalla

Etsimme jatkuvasti kasvavaan verkkokauppaamme uusia tuotteita. Perinteisten tulisijatuotteiden lisäksi pyrimme tarjoamaan kuluttajille myös massasta poikkeavia vaihtoehtoja. Tällä viikolla verkkokauppamme tuoteperhe…

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Takaisin ylös