Sähkökiuas Misa Kuiske 12775R, 8kW, RST

Kuiske on moderni pilarikiuas, jossa on digitaalinen ohjausjärjestelmä. Sen näyttävä ja tyylikäs ulkonäkö viimeistellään joko mustalla värillä tai vaihtoehtoisesti kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla mallilla.

911,00  (sis. Alv 25,5%)

Noin 10 arkipäivää

Kuiske on moderni pilarikiuas, jossa on digitaalinen ohjausjärjestelmä. Sen näyttävä ja tyylikäs ulkonäkö viimeistellään joko mustalla värillä tai vaihtoehtoisesti kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla mallilla. Kiukaan voi myös upottaa lauteisiin mustan upotuskauluksen avulla. Siinä on kotimaiset, tulenkestävät ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut vastukset, jotka takaavat kestävyyden.

Kiukaan suuri kivimäärä varmistaa, että löylyt ovat pehmeät ja kestävät pitkään. Kiuaskivien välissä oleva ilmakanava parantaa ilman kiertoa ja nopeuttaa saunan lämpenemistä. Kiuasta ohjataan mukana tulevalla digitaalisella ohjauspaneelilla, joka on helppokäyttöinen ja voidaan sijoittaa saunatilaan haluttuun paikkaan. Paneelissa on 5 metrin kaapeli, joten se voidaan asentaa myös esimerkiksi viereiseen tilaan. Lisäksi saunaan asennettava lämpötila-anturi on varustettu yhtä pitkällä kaapelilla. Ohjauspaneelista näkee jatkuvasti saunan lämpötilan.

Kuiske on suomalainen avainlipputuote, joka yhdistää laadun, käytännöllisyyden ja modernin muotoilun.

Misa – Saunahullulle kansalle

Misan sähkökiukaat valmistetaan Suomessa parhaista saatavilla olevista materiaaleista. Niiden vastukset ovat kotimaisia, ja vastusputket ovat joko paksua ruostumatonta tai tulenkestävää ruostumatonta terästä mallista riippuen. Vastusten muoto on suunniteltu siten, että pintalämpöteho pysyy matalana, mikä lisää niiden pitkäikäisyyttä. Kiukaissa käytettävät ohjausjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja joissakin malleissa on Suomessa suunniteltu ja valmistettu digitaalinen ohjausjärjestelmä. Kiukaiden rakenne takaa hyvän ilmankierron, mikä mahdollistaa saunan ja kiuaskivien nopean ja tasaisen lämpenemisen sekä parantaa kiukaan kestävyyttä. Lisäksi kiukaiden ulkonäköön ja muotoiluun on panostettu, ilman että toiminnallisia ominaisuuksia olisi unohdettu.

Teho, kW 8
Saunan koko, m³ 6 – 13
Mitat, mm ø 320 x 1000
Materiaali ruostumaton teräs,
hiottu pinta
Ohjausjärjestelmä digitaalinen ohjaus
Vastukset tulenkestävää
ruostumatonta terästä,
valmistettu Suomessa
Kivimäärä. kg 80
Paino, kg 11
Käyttöjännite
(sulakekoko)
400V 3N~ (3 x 16A)

Kuiske suojaetäisyydet:  sivuille, eteen ja taakse 15 cm, ylös 90 cm

Takaisin ylös