Sähkökiuas Pilari-IKI 9kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

895,00 1570,00 

Tyhjennä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pilari-IKI 9 kW sähkökiuas soveltuu 8-16 kuution saunoihin.

Pilarikiukaan löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan keskelle kuuminta kiukaan keskipistettä. Sähkökiukaan suuri kivimassa lämpenee saunomiskuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta.

IKI-sähkökiukaiden kaikki osat ovat ruostumatonta terästä. Vastukset kestävät pitkään, koska niiden yksinkertainen muoto minimoi jännitteiden syntymisen. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
8-16 m³
Max. kivimäärä
150 kg
Korkeus
120 cm
Halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
45-60 min
Sulake
3x16A
Kaapeli
5×2,5 mm²
Saunan koko (m3)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös