Sähkökiuas Pilari-IKI 12 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

1120,00 1850,00 

Tyhjennä

Pilari-IKI 12 kW sähkökiuas soveltuu 14-22 kuution saunoihin.

Pilari-IKI 12 kW takaa muhkeat löylyt isoihin saunatiloihin. Kiuas lämpiää löylykuntoon n. 45-70 minuutissa (riippuen saunan koosta) ja takaa isommillekin ryhmille ikimuistettavan löylynautinnon. Nopea lämmitysaika on vastusten ja kivien välisen suuren kosketuspinta-alan ja RST-verkon läpi kulkevan vapaan ilmankierron ansiota.

Pilari-IKI 12 kW soveltuu tehonsa puolesta isoihin yksityissaunoihin ja se on myös oiva valinta esim. taloyhtiösaunan tai julkisien saunojen kiukaaksi. Kapea kivipilari jättää tilaa laajemmille lauderatkaisuille. Kiukaassa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja lämpövastuksia, jotka on tehty erikoisvahvasta AISI 309-ruostumattomasta teräksestä.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
14-22 m³
Max. kivimäärä
180 kg
Korkeus
140 cm
Halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
45-60 min
Sulake
3x20A
Kaapeli
5×6 mm²

Saunan koko (m3)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös