Sähkökiuas Pilari-IKI 10 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

995,00 1650,00 

Tyhjennä

Pilarikiuas 10 kW on oiva valinta kotisaunojen lisäksi myös ammattikäyttöön. Malli onkin suosittu esimerkiksi taloyhtiöiden saunoissa.

Pilari-IKI 10kW takaa mahtavat löylyt isompiinkin saunoihin. Kiuas lämpiää noin tunnissa muhkeaan löylynautintoon. Vapaa ilmankierto RST-verkon läpi sekä suuri kosketuspinta-ala vastusten ja kivien välillä mahdollistaa kiukaan nopean lämmitysajan (n.45-70 minuuttia riippuen saunan koosta). Suuren kivimassan ansiosta kiuas soveltuu sekä yleiseen että yksityiskäyttöön. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Kotisaunoihin suosittelemme Finlandia-, UKU GB Wi-Fi- tai Wave-ohjauskeskusta ja julkisiin, taloyhtiöiden tai muihin yleisiin saunoihin suosittelemme Pro-B2-ohjauskeskusta, mihin voi liittää esim. viikkokellon.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
10-18 m³
Max. kivimäärä
170 kg
Korkeus
130 cm
Halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
45-60 min
Sulake
3x16A
Kaapeli
5×2,5 mm²

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Saunan koko (m3)

Tyhjennä
Takaisin ylös