Sähkökiuas HUUM Drop 4,5-9 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

490,00 673,00 

Tyhjennä

DROP-kiukaaseen on inspiraatiota haettu luonnon puhtaimmasta elementistä – vesipisarasta. DROP-kiukaan pyöreä muoto pehmittää ja elävöittää perinteisen saunan kulmikasta sisustusta ja luo löylyhuoneeseen tyylikkään lisävivahteen. DROP-kiukaalla on kauniin ulkomuodon lisäksi muitakin tärkeitä etuja. Tähän kompaktiin seinään kiinnitettävään kiukaaseen mahtuu peräti 55 kg kiviä ja ylittää tämän ominaisuuden osalta melkein kaikki puulämmitteiset kiukaat ja tarjoaa pitkään jatkuvat löylyt.

Palkittu design

DROP-kiukaan orgaaninen ja minimalistinen design tekee siitä saunastasi näyttävimmän yksityiskohdan. DROP vaatii kaiken lisäksi hyvin vähän tilaa, mutta sen kivitila on iso ja sauna pysyy kuumana pitkään.

Valmistettu Virossa, huolellisesti 

HUUMin kiukaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, laadunvarmistus kulkee koko tuotantoprosessin läpi, jotta lopputuloksen laatu olisi paras mahdollinen. 

Löylyt kuin perinteisessä saunassa

HUUMin kiukaissa on käytetty hyvin vähän metallia, jotta koko lämpö lähtisi kivistä ja mahdollisimman vähän metallista. Tämän seurauksena saunan ilmassa kasvaa terveellisten negatiivisten ionien osuus, joka on korkea myös perinteisessä puulämmitteisessä saunassa, ja positiivisten ionien osuus pysyy alhaisena. Tämä ominaisuus on yhdessä ison kivitilan vetoisuuden kanssa yksi meidän kiukaiden terveellisten, mietojen ja pitkäkestoisten löylyjen salaisuus.

 

 

 

 

 

Saunan koko (m3)

, ,

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös