Inserto 80 High Pressure takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2590,00  (sis. Alv 24%)

Erityinen lämmityslaite, tehokkaalla puhaltimella varustettu takkasydän. Sopii esimerkiksi aurinkopaneeleilla sähköä tuottettavalle mökille ”keskuslämmityslaitteeksi”. Kierrättää huoneilmaa rungon sisällä, puhallus voidaan rakentaa kiertoilmakanavointiin eri puolelle asuinrakennusta.

Tulipesässä  keraamiset sivuseinäelementit, jotka nostavat palotapahtuman lämpötilaa ja parantavat hyötysuhdetta. Parannellut ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa tarkasti puun palamiseen. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Arinat ja tulipesän osat ovat valurautaa sekä keraamisia Nordicer kiviä, jotkaovat vaihdettavissa. Mukana toimitetaan puhaltimien ohjausyksikkö, sekä kaukosäädin. Automaattinen termostaatti käynnistää puhaltimet kun tulipesä on lämmennyt riittävästi.

Miksi La Nordica?

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit Saksassa. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican tuotteille rekisteröimällä jopa 2+3 vuoden takuu.

Mitat (L x K x S): 800 x 555 x 520 mm
Teho: 7,9 kW
Paino: 128 kg
Tulipesän koko: 490 x 290 x 330 mm
Luukun koko: 500 x 230 mm
Lämmitysala: 226 m³
Hormiliitos: 160 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 82,4 %
Polttoaineen kulutus: 2,3 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 287 °C
CO päästöt: 0,08 %
Hiukkaspäästöt: 25 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 100 mm
Sivuille: 200 mm
Eteen: 1000 mm

Suoritustasoilmoitus

Paino (kg)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Väri

Teho (kW)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Takaisin ylös