Nordpeis Orion

Tyylikäs ja kompakti valurautakamiina. Sopii loistavasti mökille tai pieneen kotiin.

955,00  (sis. Alv 24%)

Orion on kompakti ja vie vähän tilaa, joten se sopii erinomaisesti mökille tai pienempiinkin asuntoihin. Ilmansäädön avulla voit helposti säätää lämmönjakoa ja mukauttaa lämpötilan tarpeidesi mukaan.

Nordpeis panostaa käsityöhön ja kestävyyteen, ja Orion on huolellisesti rakennettu kestämään vuosia.

Korkeus625mm
Leveys325mm
Syvyys510mm
Paino72kg
Polttopuun pituus30cm
Hyötysuhde84.2%
Nimellisteho3kW
Savuputken Ø125mm
Savuputken ØYläosa, Takaosa
SijaintiVapaasti seisova, Suoralle seinälle, Kulmamalli

Nordpeis Orionissa on myös keittolevy, jolla voit helposti pitää kahvin lämpimänä, sulattaa lunta tai valmistaa yksinkertaisia ruokia.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

 

Korkeus: 625mm
Leveys: 325mm
Syvyys: 510mm
Paino: 72kg
Polttopuun pituu: s30cm
Hyötysuhde: 84.2%
Nimellisteho: 3kW
Savuputken Ø125mm
Savuputken Ø Yläosa, Takaosa
Hyötysuhde %

Väri

Hormilähtö Ø

Takaisin ylös