Nordpeis Me Ceiling kamiina

Upea katosta roikkuva kamiina.

4780,00 5970,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Nordpeis ME Ceiling on tyylikäs katosta roikkuva kamiina. Takka on valittavissa sivulaseilla tai ilman. Pyöreä kamiina on jo itsessään melkoinen ilmestys, mutta katosta roikkuvana versiona se vangitsee jokaisen samassa tilassa olevan katseen.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

 

Korkeus: 1500* mm
Leveys: 520 mm
Syvyys (mm): 340 mm
Hyötysuhde (%): 79 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 5.8
Polttopuiden enimmäispituus: 37 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 87 (the weight of the chimney connection not included)

Hyötysuhde %

Väri

Paino (kg)

Teho (kW)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös