Nordpeis Stockholm Korkea

Tyylikäs kiertoilmatakka halkotilalla ja korkealla tulipesällä.

4390,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Nordpeis Stockholm on klassinen takka, jonka takkasydän on sijoitettu korkealle erinomaista liekkien näkyvyyttä varten. Lisäksi Stockholmissa on läpimenevä puutila, joka antaa takalle puhtaan ilmeen. Takka on helppo asentaa sen taakse integroidun palomuurin ansiosta, mikä mahdollistaa takan sijoittamisen täysin kiinni palavasta materiaalista valmistettuun seinään.

Takka tulee tehtaalta betonipinnalla, mutta se voidaan maalata tai pinnoittaa haluamallasi tavalla.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Korkeus (mm) : 1520
Leveys (mm) : 665
Syvyys (mm) : 400
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 255
Nimellisteho : 7kW
Polttopuiden max.pituus : 40cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 82%

Suoritustasoilmoitus

Stockholm suojaetaisyydet

Stockholm suoritustasoilmoitus

Hyötysuhde %

Väri

Teho (kW)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös