Schmid Ekko R 100, hissiluukku

Schmid Ekko R 100 on tyylikäs kulmaluukullinen takkasydän.

7272,00 7462,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina R 100 on hissiluukullinen leveä kulmatakkasydän. Kulmaluukun ansiosta tuli näkyy myös sivulle. Takkasydämestä on myös saatavilla vasemmanpuoleinen versio. Takkasydämen luukku on 100 cm leveä tarjoten upean tulinäkymän. Lisäksi luukun korkeuden voi valita kahdesta eri korkeudesta. Takkasydämen nimellisteho on noin 9 kW ja se onkin suunniteltu hieman isompiin tiloihin. Takkasydämessä on vipu palamisilmansäätöä varten.

Hissiluukusta huolimatta takkasydämen ylläpito on helppoa. Luukku aukeaa sivulta, jolloin luukun lasi voidaan helposti puhdistaa. Tuhkien tyhjennys onnistuu helposti nostettavan tuhka-astian ansiosta.

Takkasydämen ympärille voidaan rakentaa halutunlainen kuorirakenne. Suosittelemme kuorien rakennusmateriaaliksi Silca-levyä!

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Luukun korkeus (mm)

,

Luukku

,

Katso kaikki Schmid takkasydämet!

Tyhjennä
Takaisin ylös