Contura 320T kiertoilmatakka

Moderni suorakulmion mallinen kiertoilmatakka vuolukivikuorilla.

3905,00 4105,00 

8-10 päivää

Contura 320T on modulaarinen kiertoilmatakka. Pintavaihtoehtoja on lukuisia ja halkotiloja on kolme eri lajia joista valita! Contura 320T on päällystetty kauniilla vuolukivellä, joka varastoi myös lämpöä. Saatavilla myös vetolaatikko takan alapuolella olevaan halkotilaan. Conturan 300-sarjan takkoihin mahtuu jopa 50cm halot poltettavaksi! Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 320T on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä. Contura 300 -sarja voitti 2019 yhden maailman arvostetuimman kansainvälisen suunnitelupalkinnon, IF Desing Awardin!

Katso myös muut 300-sarjan mallit

Contura 330G kiertoilmatakka

Contura 310 kiertoilmatakka

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

310 mitat

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 850
Leveys (mm) 750
Syvyys (mm) 375
Nettopaino (kg) 190
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A
Polttopuun enimmäispituus (cm) 50
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 7
Hyötysuhde (%) 77
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana
Takaisin ylös