Contura 210

2090,00 2590,00 

Tyhjennä

Arvio 2-3 viikkoa

Contura 210 on tyylikäs ja tehokas takka, joka sopii erinomaisesti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Tämä kompakti takka tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä ja korkeaa hyötysuhdetta, tehden siitä täydellisen valinnan kodin lämmittämiseen.

Contura 210 takan kompaktit mitat mahdollistavat sen sijoittamisen pienempiinkin tiloihin, tarjoten silti erinomaisen lämmitystehon ja energiatehokkuuden. A+ tehokkuusluokka takaa ympäristöystävällisen ja taloudellisen lämmityksen, kun taas 82% hyötysuhde varmistaa, että saat kaiken irti polttopuista.

Takan elegantti muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä tyylikkään keskipisteen mihin tahansa huoneeseen. Sen selkeät linjat ja moderni estetiikka yhdistyvät käytännöllisyyteen, tehden siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä toimivuutta että kauneutta.

Contura 210 takka on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja mukavuutta, luoden samalla viihtyisän ilmapiirin kotiisi. Valitse Contura 210 ja nauti tehokkaasta, luotettavasta ja tyylikkäästä lämmitysratkaisusta.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

Katso koko valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus (mm) 615
Leveys (mm) 500
Syvyys (mm) 355
Nettopaino (kg) 85
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Tehoa (kW) 5
Hyötysuhde (%) 82
Savupiipun liitäntä Päältä
Tyhjennä
Takaisin ylös