Contura 310 kiertoilmatakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

2695,50 2965,50 

Tyhjennä

Lisävarusteet 300-sarjaan

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Contura 310 on modulaarinen kiertoilmatakka. Pintavaihtoehtoja on lukuisia ja halkotiloja on kolme eri lajia joista valita!
Saatavilla myös vetolaatikko takan alapuolella olevaan halkotilaan. Conturan 300-sarjan takkoihin mahtuu jopa 50cm halot poltettavaksi.
Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 310 on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä. Tämä Ruotsalainen Contura 300 -sarja voitti 2019 yhden maailman arvostetuimman kansainvälisen suunnitelupalkinnon, IF Desing Awardin!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.
Hyötysuhde %

Väri

,

Paino (kg)

Suurin pinta-ala (m²)

120

Teho (kW)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös