Contura 310 kiertoilmatakka

Contura 310 on modulaarinen kiertoilmatakka.

2995,00 3295,00 

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

Contura 310 on modulaarinen kiertoilmatakka. Pintavaihtoehtoja on lukuisia ja halkotiloja on kolme eri lajia joista valita!
Saatavilla myös vetolaatikko takan alapuolella olevaan halkotilaan. Conturan 300-sarjan takkoihin mahtuu jopa 50cm halot poltettavaksi.
Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 310 on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä. Tämä Ruotsalainen Contura 300 -sarja voitti 2019 yhden maailman arvostetuimman kansainvälisen suunnitelupalkinnon, IF Desing Awardin!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.
Suurin pinta-ala (m²)

120

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Takaisin ylös