Contura 310 kiertoilmatakka

Contura 310 on modulaarinen ja tehokas kiertoilmatakka.

2995,00 3295,00 

8-10 arkipäivää

Contura 310, osa palkittua ruotsalaista Contura 300 -sarjaa, määrittelee uudelleen, mitä modernilta kiertoilmatakalta voidaan odottaa. Voittajana vuoden 2019 IF Design Award -kilpailussa, tämä takka ei ainoastaan tarjoa erinomaista lämmitystehoa, vaan myös henkeäsalpaavaa muotoilua, joka sopii saumattomasti jokaiseen kotiin.

Modulaarisuus on avainsana Contura 310:n suunnittelussa, tarjoten lukuisia pintavaihtoehtoja ja kolme erilaista halkotilavaihtoehtoa, joista valita. Tämä takaa, että löydät täydellisen yhdistelmän, joka vastaa sekä käytännön tarpeitasi että estetiikkatoiveitasi. Lisäksi saatavilla oleva vetolaatikko takan alapuolella olevaan halkotilaan tuo käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä säilytykseen, pitäen polttopuut siististi järjestettynä ja helposti saatavilla.

Takan suunnittelussa ei ole unohdettu käytettävyyttä. Paloilman säätö on intuitiivista ja helppoa, kiitos kätevästi luukun alapuolella sijaitsevan säätimen. Tämä mahdollistaa tarkan hallinnan palamisprosessista, varmistaen tehokkaan ja puhtaan palamisen. Contura 310 tarjoaa vakiona perinteisen valurautaluukun kestävyyden ja pitkäikäisyyden, mutta voit myös valita G-mallin luukun, jossa yhdistyvät valuraudan kestävyys ja tyylikäs musta lasiviimeistely, lisäten takan modernia ilmettä.

Contura 310:n kyky vastaanottaa jopa 50 cm pitkiä halkoja tarkoittaa, että voit nauttia pitkäkestoisen ja lämpimän tulen loimusta ilman jatkuvaa halkojen lisäystä. Tämä, yhdistettynä takan muotoilupalkittuun muotoiluun ja monipuolisiin muunneltavuuksiin, tekee Contura 310:stä ihanteellisen lämmitysratkaisun jokaiseen kotiin, joka arvostaa sekä toiminnallisuutta että designia.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.

310 mitat

Energiamerkintä

Korkeus (mm) 850
Leveys (mm) 750
Syvyys (mm) 375
Nettopaino (kg) 130
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A
Polttopuun enimmäispituus (cm) 50
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 7
Hyötysuhde (%) 77
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana
Suurin pinta-ala (m²)

120

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Takaisin ylös