Sähkökiuas Pilari-IKI 4,5 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

695,00 1375,00 

Tyhjennä

Pilari-IKI 4,5 kW on pilarikiukaiden pienin malli ja soveltuu 3-6 kuution saunoihin.

Kiukaan löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan keskelle kuuminta kiukaan keskipistettä. Pilari-IKI 4,5 kW on mahdollista saada myös 1-vaiheisena. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Sähkökiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa), erillisellä Finlandia-, Wave- tai UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskuksella. Kiuas on saatavana myös 1-vaiheisena kiinteällä ohjauksella tai Wave-ohjauskeskuksen kanssa.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
3-6 m³
Kivien maksimimäärä
80 kg
Kiukaan korkeus
120 cm
Kiukaan lävistäjä
26 cm
Lämmitysaika
45-60 min
Sulake
3x10A
Johto
5×1,5 mm²
Tyhjennä
Takaisin ylös