Nordpeis Uno 5

Nordpeis Uno 5 -mallissa on säilytystila oven takana tulipesän alla ja lasi vain yhteen suuntaan. Tämä malli on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja kätevä sijoittaa esimerkiksi kulmaan.

2230,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Nordpeis Uno 5 -mallissa on säilytystila oven takana tulipesän alla ja lasi vain yhteen suuntaan. Tämä malli on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja kätevä sijoittaa esimerkiksi kulmaan. Norpeis-kamiinat tehdään erittäin kestävistä teräksisistä verhoilulevyistä, jotka on kehitetty sietämään iskuja ja korkeita lämpötiloja. Ne myös polttavat puuta puhtaasti luoden vähemmän päästöjä ja pitäen savupiipun paremmassa kunnossa. Nordpeis Uno 5 takan lasiluukut pysyvät puhtaampina kiertoilman ansiosta ja puuta kuluu vähemmän tehokkaan palamistapahtuman ansiosta.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko Nordpeis valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus (mm) : 907
Leveys (mm) : 420
Syvyys (mm) : 348
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 84kg
Nimellisteho : 4kW
Polttopuiden max.pituus : 30cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81,8%

Mittapiirrokset – Uno 1, 2, 4, 5

Lattialasin mittapiirrokset

Suojaetäisyydet

Declaration of Conformity

Sarjanumeron sijainti

Energy-label-Uno

Hyötysuhde %

Väri

Teho (kW)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

Paino (kg)

Takaisin ylös