Nordpeis Quadro 2 Basic kamiina

Nordpeis Quadro 2 vastaa kooltaan Quadro 1 -kamiina, vain pilarijalka on tähän malliin vaihdettu teräsrungoksi, jossa halkotila alaosassa olevan oven takana.

2850,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Nordpeis Quadro 2 vastaa kooltaan Quadro 1 -kamiina, vain pilarijalka on tähän malliin vaihdettu teräsrungoksi, jossa halkotila alaosassa olevan oven takana. Nordpeis Quadro 2 voidaan korottaa lisävarusteina saatavilla lisäyläelementeillä, jotka saatavissa joko lämpömakasiinilla varustettuna tai ilman. Asennustapa hormiin muuttuu yläelementtien mukaan.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko Nordpeis valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus (mm) : 1226
Leveys (mm) : 544
Syvyys (mm) : 442
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 113kg
Nimellisteho : 6kW
Polttopuiden max.pituus : 30cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Mittapiirrokset

Lattialasin mittapiirrokset

Suojaetäisyydet

Suoritustasoilmoitus

Declaration of Conformity

Hyötysuhde %

Väri

Takaisin ylös