Nordpeis Salzburg S varaava takka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

3220,00  (sis. Alv 24%)

Lisävarusteet

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Nordpeis Salzburg S on perinteisiä varaavia takkoja pienempi ja kevyempi eli se on ns. varaava kevyttakka. Se lämpiää nopeammin kokonsa ansiosta, mutta lämmittää silti pitkään verrattuna esim. kiertoilmatakkoihi . Salzburg S sopii täydellisesti sähköttömiin mökkeihin. Siihen saa halutessaan grilliritilän ja ylimääräisen kuumalevyn, jolla voi sekä laittaa ruokaa että pitää kuumia juomia lämpimänä. Takka painaa tulipesän kanssa 360kg, minkä vuoksi lattiapohjaa ei tarvitse vahvistaa. Pienestä koostaan huolimatta Nordpeis Salzburg S:llä on erinomainen lämmönvarauskyky ja se lämmittää miellyttävästi ja tasaisesti pitkän aikaa. Salzburg S:n lisävarusteeksi voit valita käytännöllisen halkotilan joko takan alle tai sivulle. Nordpeisin kaikkien varaavien Salzburg-takkojen tavoin myös S voidaan pinnoittaa esim. laatoilla ja maalata halutulla värillä useaan kertaan. Voit siis luoda juuri sellaisen unelmiesi pikkutakan, mistä olet aina haaveillut.

 • Lämpöä varaava sydän.

  Salzburg S on pienin varaava takkamme. Se luokitellaan ns. varaavaksi kevyttakaksi ja se sopii hyvin pienempiin kohteisiin tekemättä huoneesta liian kuumaa.

 • Lämpölevy

  Salzburg S sopii täydellisesti sähköttömiin mökkeihin. Siihen saa halutessaan grilliritilän ja ylimääräisen kansilevyn, jolla voi sekä laittaa ruokaa että pitää kahvin kuumana.

 • Erillinen halkotila

  Salzburg S:n lisävarusteeksi voit valita käytännöllisen halkotilan joko takan alle tai sivulle.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

Suoritustasoilmoitus

Mitat Salzburg S

Turvaetäisyydet salzburg S

Korkeus: 1111 mm
Leveys: 600 mm
Syvyys (mm): 430 mm
Hyötysuhde (%): 84 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 2,1
Polttopuiden enimmäispituus: 25 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 360 *

Hyötysuhde %

Väri

Paino (kg)

Materiaali

Lämpöenergia kWh

24.9

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Takaisin ylös