Planika Cabo Table

Planika Cabo Table on tyylikäs pöytämallinen automatisoitu biotakka.

8183,00 8430,00 

Tyhjennä

2-4 viikkoa

Planika Cabo Table on tyylikäs automatisoitu biotakka, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Takkaa voi kuitenkin myös käyttää sisällä. Biotakka hyödyntää markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa ja palaa äärimmäisen puhtaasti. Paloprosessista ei synny ylimääräisiä hajuja tai savua.

Takan käyttö on helppoa siihen integroidun hallintapaneelin, kaukosäätimen tai puhelimen kautta. Automaattinen tankkausjärjestelmä tekee polttoaineen lisäämisestä vaivatonta ja turvallista.

  • Helppo asennus
  • Etäohjaus kaukosäätimellä tai puhelimella
  • Automaattinen tankkausjärjestelmä
  • 6-asteinen liekinsäätö
  • Jopa 15 tuntia paloaikaa

Takasta on myös saatavilla kapeampi versio.

Kuorirakenteiden erot

Laurent & Daze takkojen kuorirakenne on Dektonia, eli sen valmistuksessa on käytetty mm. posliinia, lasia ja kvartsia. 12 mm paksu kuori kestää kovempaakin käyttöä ja naarmuja ei tähän pintaan kovin helposti synny. Tyylikäs marmoria muistuttava viimeistely tekee takasta todellisen katseenvangitsijan tilaan kuin tilaan.

Kovik takan kuorirakenne on Equitone kuitusementtilevyä. Levy on todella kestävää ja siinä on naarmuuntumaton pinta. Levy on ulkoasultaan mattapintainen, mikä tekee siitä ajattoman ja sopivan lähes jokaiseen kohteeseen.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Tyhjennä
Takaisin ylös