Planika Dancing Flames

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

310,00  (sis. Alv 24%)

Planika Dancing Flames on moderni pöytätakka, joka toimii biopolttoaineella. 1,5 litran tankilla paloaikaa saadaan jopa 3-4 tuntia. Ulkotuli soveltuu erinomaisesti ulko- tai sisäkäyttöön tai esimerkiksi julkisiin tiloihin. Kompakti koko mahdollistaa takan liikuttelun kätevästi esimerkiksi mökille. Takan perusta on valmistettu korkista, jonka lisäksi liekkiä suojelee lasisylinteri. Unohda kynttilät ja turhat tulipaloriskit ja hanki itsellesi kunnon biotakka.

Käyttö

Dancing Flames biotakan käyttö on todella helppoa ja yksinkertaista. Takka koostuu käytännössä kahdesta osasta: rungosta ja lasikehyksestä. Teräsrungon sisällä on polttoainesäiliö, jonka sisällä on keraamista villaa, johon polttoainetta on helppo imeyttää. Kaada tarvittava määrä polttoainetta säiliöön, aseta kehys paikoilleen ja sytytä tuli mukana tulleilla pitkillä tulitikuilla. Sammuttaminen tapahtuu tukahduttimella, joka toimitetaan paketin mukana. Tukahduta tuli ja se sammuu. Helppoa, mutta ennen kaikkea todella turvallista.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

Paino (kg)

Teho (kW)

Tyyppi

Korkeus (mm)

Leveys

Syvyys (mm)

Paloaika (tuntia)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Takaisin ylös