Planika Porto biotakka

Planika Porto on pilarimallinen automatisoitu biotakka.

3596,00 

Tyhjennä

2-4 viikkoa

Planika Porto on pilarimallinen biotakka. Kyseessä on automaattinen biotakka, jossa on hyödynnetty markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa. Huippuominaisuuksien myötä biotakka palaa äärimmäisen puhtaasti, eikä ylimääräistä hajua tai savua synny palamisprosessin aikana.

Takan sytyttäminen ja hallinta on helppoa siihen integroidun hallintapaneelin kautta. Takan mukana tulee myös kaukosäädin, jonka lisäksi voit hallita tulisijaa puhelimen kautta. Takan täyttäminen on helppoa automaattisen tankkausjärjestelmän myötä. Tutustu automaattiseen tankkausjärjestelmään esitteet osiosta.

Kuorirakenteiden erot

Laurent & Daze takkojen kuorirakenne on Dektonia, eli sen valmistuksessa on käytetty mm. posliinia, lasia ja kvartsia. 12 mm paksu kuori kestää kovempaakin käyttöä ja naarmuja ei tähän pintaan kovin helposti synny. Tyylikäs marmoria muistuttava viimeistely tekee takasta todellisen katseenvangitsijan tilaan kuin tilaan.

Kovik takan kuorirakenne on Equitone kuitusementtilevyä. Levy on todella kestävää ja siinä on naarmuuntumaton pinta. Levy on ulkoasultaan mattapintainen, mikä tekee siitä ajattoman ja sopivan lähes jokaiseen kohteeseen.

 

Tyhjennä
Takaisin ylös