Planika Porto

Planika Porto on pilarimallinen täysin automaattinen biotakka ulos tai sisälle.

3220,00 3843,00 

Tyhjennä

2-4 viikkoa

Planika Porto on pilarimallinen biotakka. Porto on automaattinen biotakka, jossa on hyödynnetty markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa. Huippuominaisuuksien myötä biotakka palaa äärimmäisen puhtaasti, eikä ylimääräistä hajua tai savua synny palamisprosessin aikana.

Takan sytyttäminen ja hallinta on helppoa siihen integroidun hallintapaneelin kautta. Takan mukana tulee myös kaukosäädin, jonka lisäksi voit hallita tulisijaa puhelimen kautta. Takan täyttäminen on helppoa automaattisen tankkausjärjestelmän myötä. Tutustu automaattiseen tankkausjärjestelmään esitteet osiosta.

Kuorirakenteiden erot

Laurent & Daze takkojen kuorirakenne on Dektonia, eli sen valmistuksessa on käytetty mm. posliinia, lasia ja kvartsia. 12 mm paksu kuori kestää kovempaakin käyttöä ja naarmuja ei tähän pintaan kovin helposti synny. Tyylikäs marmoria muistuttava viimeistely tekee takasta todellisen katseenvangitsijan tilaan kuin tilaan.

Kovik takan kuorirakenne on Equitone kuitusementtilevyä. Levy on todella kestävää ja siinä on naarmuuntumaton pinta. Levy on ulkoasultaan mattapintainen, mikä tekee siitä ajattoman ja sopivan lähes jokaiseen kohteeseen.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Tyhjennä
Takaisin ylös