Planika Lighthouse ulkotuli

Planika Lighthouse on pilarimallinen korkea kaasutoiminen ulkotuli.

1100,00 1184,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Planika Lighthouse on korkea ulkotuli. Kaasulla toimiva “majakka” on omiaan tuomaan tunnelmaa ja lämpöä terassille tai vaikkapa pihajuhliin. Nimensä mukaisesti kyseessä on korkea tulisija, joka valaisee jokaiseen suuntaan 360-lasipaneelien ansiosta. Planika Lighthouse ei ole pelkästään näyttävä tulisija, vaan sillä on myös merkittävää lämpöarvoa. Parhaimmillaan tästä takasta irtoaa 9 kilowattia, mikä lämmittää jo todella mukavasti hieman kauempanakin istuvia vieraita. Takan kaasupullo piilotetaan alaosaan, joten se ei vie turhaa tilaa.

Takan alla on renkaat ja kun painoa on ainoastaan 27,5 kiloa, on takkaa melko helppo liikutella yhden henkilön toimesta. Toisaalta painoa on kuitenkin myös sen verran, että juhannuksena iskevä talvimyrsky ei tätä takkaa kaada. Planika lupaa takalle viiden vuoden takuun.

Lisävarusteet

Lighthouseen on saatavilla lisävarusteena kätevä suojahuppu, jolla suojaat tulisijan aina silloin kun sitä ei käytetä.

Miksi valita Planikan kaasulla toimiva ulkotulisija?

Planika tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä ulkotulisijoja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kaasulla toimivat tulisijat tarjoavat vahvan liekin huonommallakin kelillä. Kaasutakat ovat myös lämpöarvoltaan mukavia lämmittäjiä, joilla pidennät esimerkiksi terassikautta alkukeväästä myöhälle syksyyn. Planikan tuotteilla teet vaikutuksen hieman vaativampaankin vieraaseen. Mikäli haluat ulkotuleltasi laatua ja pitkäikäisyyttä, on Planika oikea valinta.

 

Tyhjennä
Takaisin ylös