Planika Galio Insert kaasutakka

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

1587,00 4440,00 

Tyhjennä

Planika Galio Insert on Planikan kaasulla toimiva poltin. Poltin toimitetaan sellaisenaan, joten se sopii esimerkiksi upotettavaksi tasoon. Poltin toimii mainiosti tee-se-itse projekteissa. Tuotetta on saatavilla manuaalisena ja automaattisena. Automaattisessa mallissa tuli voidaan sytyttää kaukosäätimen avulla, kun taas manuaalisessa työ tehdään “perinteisellä tavalla”. Poltinta on saatavilla metrin tai kahden metrin pituisena.

Maa- vai Nestekaasu?

Maakaasu on helppo ratkaisu silloin, kun kodissasi on valmiiksi kaasuyhteys. Takka voidaan kiinnittää suoraan kaasuputkeen, jolloin säästyt kaasupullojen vaihtamiselta. Nestekaasu on helpoin ratkaisu silloin, kun kodissasi ei ole kaasuyhteyttä. Tällöin takka kytketään kaasupulloon, jota täytetään perinteiseen tyyliin aina kaasun loputtua. Hyvä puoli tässä on toki se, että takkaa on helppo siirrellä, mikäli se on kytketty kaasupulloon. Kaasupullon saa helposti piiloon lisävarusteena saatavalla kaasupullon suojalla.

Lisävarusteet

Tähän takkaan on saatavilla käytännöllisiä lisävarusteita. Mikäli käytät takkaa nestekaasupullon kanssa, on mahdollista pullolle ostaa oma suoja. Suoja on saatavilla mustana tai Corten-teräksellä. Takasta lähtevälle kaasuletkulle on ostettavissa suoja, mikä suojaa letkua vahingoittumiselta. Takkaan on myös mahdollista ostaa WiFi-moduuli (vain automaattinen malli), jolla yhdistät takkasi kännykkääsi ja osaksi kodin älyjärjestelmää.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Tyyppi

,

Pituus

1000, 2000

Paino (kg)

Takkatyyppi

Tyhjennä
Takaisin ylös