Planika Square Table

Planika Square ulkotuli yhdistää terassikalusteen ja tulisijan.

731,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Square Table on kaasulla toimiva ulkotakka, joka toimii myös pöytänä.Takan mukana tulee 4 erillistä pöytälevyä, joista voi rakentaa pöydän aina tarvittaessa. Valmistettu ruosteenkestävästä sinkitystä teräksestä, joka kestää myös ankarimmat sääolosuhteet. Kaasupullo sijoitetaan pöytäosan alle takan sisään. Takkaan mahtuu viiden kilon kaasupullo. Takan pöytäosa on kätevästi irrotettavissa.

Planika Square table sopii erinomaisesti esimerkiksi mökille tai kotitalosi pihalle. Näyttävä tulisija pitää vieraat lämpiminä ja pihajuhlia kelpaa järjestää myös pitemmälle syksyyn. Näyttävän ulkonäön lisäksi pöytälevyjen ansiosta voit hyödyntää takkaa pöytänä ja pelata esimerkiksi lautapelejä tulen äärellä. Emme ole vastuussa tuleen tippuneista pelinappuloista. Yhdellä kaasupullolla tätä takkaa polttaa jopa 55 tuntia, eli kaasupulloa ei tarvitse käydä huoltoasemalla täyttämässä joka päivä.

Miksi valita Planikan kaasulla toimiva ulkotulisija?

Planika tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä ulkotulisijoja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kaasulla toimivat tulisijat tarjoavat vahvan liekin huonommallakin kelillä. Kaasutakat ovat myös lämpöarvoltaan mukavia lämmittäjiä, joilla pidennät esimerkiksi terassikautta alkukeväästä myöhälle syksyyn. Planikan tuotteilla teet vaikutuksen hieman vaativampaankin vieraaseen. Mikäli haluat ulkotuleltasi laatua ja pitkäikäisyyttä, on Planika oikea valinta.

Takaisin ylös