Planika Square

Planika Square on tehokas kaasutakka, jonka avulla pidennät terassikautta.

514,00  (sis. Alv 24%)

Noin 2 viikkoa

Square on ulkotuli ja terassilämmitin. Tyylikäs, tehokas ja ajaton. Tuote toimii nestekaasulla. Takka on kompakti ja neliönmuotoinen, joten sitä on helppo siirrellä. Korkealaatuisten materiaalien ansiosta se kestää hyvin myös rankemmissa sääolosuhteissa.  Erityinen jauhemaalaus, ruostumaton teräsydin ja uusin venttiilijärjestelmä takaavat vertaansa vailla olevan pitkäikäisyyden.

Takka palaa yhdellä kaasupullolla jopa 55 tuntia ja tuottaa lämpöä jopa 10 kW. Takan mukana tulee suojahuppu. Kaasupullo ei sisälly hintaan. Lisävarusteena voit valita kaasuletkun suojan sekä suojakotelon kaasupullolle.

Takasta on myös olemassa pöytäversio.

Miksi valita Planikan kaasulla toimiva ulkotulisija?

Planika tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä ulkotulisijoja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kaasulla toimivat tulisijat tarjoavat vahvan liekin huonommallakin kelillä. Kaasutakat ovat myös lämpöarvoltaan mukavia lämmittäjiä, joilla pidennät esimerkiksi terassikautta alkukeväästä myöhälle syksyyn. Planikan tuotteilla teet vaikutuksen hieman vaativampaankin vieraaseen. Mikäli haluat ulkotuleltasi laatua ja pitkäikäisyyttä, on Planika oikea valinta.

Väri

Materiaali

Takaisin ylös