Sähkökiuas HUUM CLIFF 6-10,5 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

860,00 1056,00 

Tyhjennä

Kompakti ja erittäin pienellä suojaetäisyydellä varustettu sähkökiuas CLIFF on täydellinen ratkaisu pienempiin saunoihin. Kiukaan suojaetäisyys seinistä on sen hyvin optimoidun yleisrakenteen ansiosta vain 6 cm pienemmissä malleissa ja 24 cm suuremmissa malleissa. Saatavissa on myös vieläkin kapeampi, teholtaan 3,5 kW seinään kiinnitettävä malli, joka sopii erityisesti pieniin tiloihin.

  • pienet suojaetäisyydet
  • ilmatunneli kiukaan keskellä nopeuttaa lämmitystä 25%
  • suuri kivikapasiteetti
  • ruostumaton teräs
  • takuu 5 vuotta

 

Valmistettu Virossa, huolellisesti

HUUMin kiukaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, laadunvarmistus kulkee koko tuotantoprosessin läpi, jotta lopputuloksen laatu olisi paras mahdollinen.

Löylyt kuin perinteisessä saunassa

HUUMin kiukaissa on käytetty hyvin vähän metallia, jotta koko lämpö lähtisi kivistä ja mahdollisimman vähän metallista. Tämän seurauksena saunan ilmassa kasvaa terveellisten negatiivisten ionien osuus, joka on korkea myös perinteisessä puulämmitteisessä saunassa, ja positiivisten ionien osuus pysyy alhaisena. Tämä ominaisuus on yhdessä ison kivitilan vetoisuuden kanssa yksi meidän kiukaiden terveellisten, mietojen ja pitkäkestoisten löylyjen salaisuus.

Saunan koko (m3)

, ,

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös