Sähkökiuas HUUM STEEL Mini 3,5 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

577,00  (sis. Alv 24%)

Kompakti ja erittäin pieniä turvaetäisyyksiä tarvitseva STEEL Mini sähkökiuas on seinälle kiinnitettävä malli, joka sopii hyvin pieniin löylyhuoneisiin. Optimoidun rakenteen ansiosta on STEEL Mini turvaetäisyys seinästä vain 5 cm. STEEL Mini on STEEL-kiukaan kapeampi versio.

  • pienet suojaetäisyydet
  • ilmatunneli kiukaan keskellä nopeuttaa lämmitystä 25%
  • suuri kivikapasiteetti
  • ruostumaton teräs
  • takuu 5 vuotta

Kiuas, joka säästää tilaa

STEEL-kiuas on kehitetty pieniin kotisaunoihin ja tilan säästöä ajatellen. Sen vuoksi sen muoto on kapea ja suojaetäisyys seinistä huomattavan pieni. Pienet suojaetäisydet on saavutettu huolellisesti harkitulla rakenteella ja sisäisen ilmatunnelin avulla. Mutta tehokkuuden kustannuksella ei ole tehty myönnytyksiä. Sisäinen ilmatunneli kiukaan keskellä takaa tehokkaan ilmavirran, nopeuttaa lämmitystä 25 % ja pidentää lämmmityselementtien elinaikaa.

Valmistettu Virossa, huolellisesti

HUUMin kiukaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, laadunvarmistus kulkee koko tuotantoprosessin läpi, jotta lopputuloksen laatu olisi paras mahdollinen.

Löylyt kuin perinteisessä saunassa

HUUMin kiukaissa on käytetty hyvin vähän metallia, jotta koko lämpö lähtisi kivistä ja mahdollisimman vähän metallista. Tämän seurauksena saunan ilmassa kasvaa terveellisten negatiivisten ionien osuus, joka on korkea myös perinteisessä puulämmitteisessä saunassa, ja positiivisten ionien osuus pysyy alhaisena. Tämä ominaisuus on yhdessä ison kivitilan vetoisuuden kanssa yksi meidän kiukaiden terveellisten, mietojen ja pitkäkestoisten löylyjen salaisuus.

Saunan koko (m3)

Korkeus (mm)

Takaisin ylös