Tuotteet

UUTUUS: Nordic Furn ruokapöytä integroidulla biotakalla

28.9.2022

Etsimme jatkuvasti kasvavaan verkkokauppaamme uusia tuotteita. Perinteisten tulisijatuotteiden lisäksi pyrimme tarjoamaan kuluttajille myös massasta poikkeavia vaihtoehtoja. Tällä viikolla verkkokauppamme tuoteperhe kasvoi todella uniikilla Suomalaisella tuotteella. Aloitimme yhteistyön Nordic Furnin kanssa, jonka seurauksena voit ostaa nyt verkkokaupastamme Nordic Furn firetable ruokapöydän. Mistä on tarkalleen ottaen kysymys? Lue alta lisää! 

 

 

Nordic Furn on Suomalainen yritys, jonka omistavat kaksi perhettä. Nordic Furn valmistaa erilaisia kalusteita pääasiallisena materiaalinaan puu. Tuotteet ovat skandinaaviseen makuun suunniteltu ja laatu ilmenee tarkkaan hiotuista yksityiskohdista. Yritys kuvailee tyylisuuntaansa seuraavanlaisesti: “Meille Suomen luonnon kauneus saa ja pitää näkyä rohkeasti myös myydyssä kalusteessa tai kauppamme tuotteessa. Edustamalla Suomea ja Suomikuvaa saamme varmasti myytyä siinä mukana muutaman kauniin Nordic Furn kalusteen nopeasti laajenevasta valikoimastamme.”

Nordic Furn firetable Oak 200 – Takan tunnelmaa pöydän ääressä

Nordic Furn Firetable on uniikki Suomalainen kaluste ja illanistujaisten todellinen katseenvangitsija. Kyseessä on tammipöytä, jonka keskelle on upotettu laadukas Xaralynin bioetanolipoltin. Pöytä on upea näky jo itsessään ja poltin tuo oivan lisän pimeneviin iltoihin. Tunnelman lisäksi poltin tuottaa mukavasti lämpöä, joten iltaa kehtaa istua myös pidemmälle syksyyn. Pöytää voi käyttää ulkona tai sisällä, sillä biopoltin ei vaadi hormia.

Pöytälevy on rustiikkityylistä tammea ja mustat metallijalat tuovat tarvittavaa vakautta pöydälle. Jalkojen pohjasta löytyy säädettävät tapit, joten asentaminen on helppoa eri alustoille. Xaralynin poltin on ruostumatonta terästä ja sen käyttäminen on helppoa ja turvallista. Pöytä on mahdollista ostaa sellaisenaan, tuolien kanssa tai 8 hengen ruokailuryhmänä, johon tuleen tuolien lisäksi penkit päätyihin. Ostamalla Nordic Furnin tuotteen tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja saat itsellesi ainutlaatuisen sekä kestävän tuotteen. Klikkaa tästä tuotesivulle!

 

Takaisin ylös