JC Bordelet Zelia 908

Upea katosta roikkuva takka laajalla tulinäkymällä ja modernilla muotoilulla.

Noin 6 kuukautta

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Zelia 908 on upea katosta roikkuva tulisija. Takka tehdään käsityönä Ranskassa tilauksesi mukaan. Zelia 908 mallista on saatavilla keskelle huonetilaa sijoitettava malli, jonka lisäksi takka on mahdollista hankkia myös “seinämallina”. Voit valita luukun laseilla tai ilman. Takkaan on valittavissa lisäksi lukuisia muita optioita. Takan väri on valittavissa RAL-värikarttojen mukaan.

Lataa kuluttajahinnasto

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

Leveys (mm): 980

Syvyys (mm): 980

Korkeus (mm): huonekorkeuden mukaan

Teho (kW): 11

Hyötysuhde (%): 80,2

Väri: valittavissa

Luukku: Avotakka, Lasiluukku

Hyötysuhde %

Väri

Luukku

,

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös