CARELIA GRILL® A-Fire Corten

CARELIA GRILL® A-FIRE on tyylikäs puu- ja hiiligrilli hienostuneella, kotimaisella muotoilulla ja huoltovapaalla corten-pinnalla. 

899,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® A-Fire Cor-Ten on tyylikäs puu- ja hiiligrilli viimeistellyllä, kotimaisella designilla. Tunnelmatulisijana se on onnen omiaan pihalle, puutarhaan, terassille tai mökille järven rantaan. Se on kestävä, turvallinen ja helppo käyttää. Cor-Ten teräs on säänkestävä ja käytännössä huoltovapaa pinta. Aika ja vaihtelevat sääolosuhteet tekevät grillin patinasta vain entistä tyylikkäämmän ja kestävämmän.

A-mallinen muotoilu takaa sen, että aina on hyvä sää grillata – eikä lentelevistä kipinöistä tarvitse olla huolissaan. Etuosaan sopii yksi loimulauta.

Lempigrilliherkkusi voit kätevästi paistaa yhteensopivalla grilliritilällä (erillinen lisävaruste), jotta makkarat, kasvikset, lihat, hedelmät, juustot ja monet muut onnistuu! Lisäsuojaa grillin ympärille saa siihen sopivalla tuuli- ja kipinäsuojalla sekä lattiapellillä (erikseen saatavilla).

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

Polttojauhemaalattu teräs

Mitat:

Kokonaiskorkeus n. 150 cm

Tulisijan Ø 60 cm alhaalta, Ø 30 cm ylhäältä

Pohjan paksuus 4 mm

Paino n. 25 kg

Tulisija

Arina

Tuhkalaatikko

Hiilikoukku

Takaisin ylös