Cook King Rosa

Cook king Rosa on tyylikäs teräksestä valmistettu ulkotakka loistavalla hinta-laatusuhteella.

356,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Cook King Rosa on tyylikäs suoralinjainen ulkotuli terassille tai pihalle. Takka on valmistettu 1,5 mm paksusta teräksestä, mikä takaa sen pitkäikäisyyden. Takan kaikki komponentit ovat hitsattu toisiinsa kiinni, joten takka on erittäin vakaa ja jykevä kokonaisuus. Cook King Rosa tuo lämpöä, mutta siinä onnistuu myös makkaroiden tai vaikka vaahtokarkkien paistaminen. Hormi takan päällä ohjaa savukaasut ylöspäin, mikä tekee käyttökokemuksesta miellyttävän.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Leveys: 40 cm

Syvyys: 40 cm

Korkeus: 150 cm

Materiaalin paksuus: 1,5 mm

Paino: 28 kg

Materiaali: Teräs

 

Takaisin ylös