CARELIA GRILL® A-Fire

CARELIA GRILL® A-FIRE on tyylikäs puu- ja hiiligrilli hienostuneella, kotimaisella muotoilulla. 

599,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® A-FIRE on tyylikäs puu- ja hiiligrilli hienostuneella, kotimaisella muotoilulla. Se voidaan sijoittaa puutarhaan, terassille tai vaikkapa mökille järvenrantaan. A-Fire on kestävä, helppo ja turvallinen käyttää lähes kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

CARELIA GRILL® A-FIRE A:n muotoinen malli takaa sen, ettei enää tarvitse huolehtia lentävistä kipinöistä – ja aina on täydellinen grillaussää! Grilliritilän avulla paistat maanmainioimmat grilliherkut, kuten pihvit, vihannekset tai makkarat. Etureunaan mahtuu yksi loimulauta.

Irrotettavan arinan ja tuhkalaatikon ansiosta A-Firen puhdistus onnistuu helposti ja nopeasti. Lisäsuojaa niin tulelle kuin tuleen tuijottajallekin antaa A-Fire Tuuli- ja kipinäsuoja.

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

Polttojauhemaalattu teräs

Mitat:

Kokonaiskorkeus n. 150 cm

Tulisijan Ø 60 cm alhaalta, Ø 30 cm ylhäältä

Pohjan paksuus 4 mm

Paino n. 25 kg

Tulisija

Arina

Tuhkalaatikko

Hiilikoukku

Takaisin ylös