Contura 820T Style vuolukivitakka

Ellipsin muotoinen vuolukivitakka C820T on pieni kooltaan, mutta suuri teholtaan. Vuolukiviverhoilu sitoo ja luovuttaa lämpöä pelkkää teräsverhoilua kauemmin.

3095,00 3295,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

Ellipsin muotoinen vuolukivitakka C820T on pieni kooltaan, mutta suuri teholtaan. Vuolukiviverhoilu sitoo ja luovuttaa lämpöä pelkkää teräsverhoilua kauemmin. Suuresta lasiluukusta tuli näkyy laajalle. Style-päivityksen myötä kivien välissä on vähemmän näkyviä saumoja kuin edellisissä malleissa.

Contura 820T Style on Contura 800 Style -sarjan kaunis vuolukivipintainen kiertoilmatakka. Vuolukivivuoraus sitoo itseensä lämpöä ja luovuttaa lämpöä myös tulen sammuttua! Contura 800 Style -sarja on saavuttanut äärimmäisen suuren suosion niin uudiskohteissa, vapaa-ajan asunnoissa kuin myös saneerauskohteissa.

Contura 800 Style -sarja voitti vuonna 2020 arvostetun kansainvälisen IF Design Award -muotoilupalkinnon. Kilpailussa oli 7298 kilpailijaa 56 maasta.

820T Style on siro, helposti sijoitettava malli , joka mahtuu pienempiinkin tiloihin vaivatta. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 820T kiertoilmatakka sopii erinomaisesti kulmaan tai suoralle seinälle asennettavaksi. Takan runko (tulipesä) on saatavilla mustana tai harmaana.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

820t mitat

Korkeus (mm) : 965
Leveys (mm) : 465
Syvyys (mm) : 365
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 125kg
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 33cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Väri

,

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös