Puuhella La Nordica Family 4,5, valkoinen

Tyylikäs ja yksinkertainen puuhella.

1611,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

La Nordica Family 4,5 puuhella edustaa italialaista muotoilua ja innovatiivista lämmitysteknologiaa parhaimmillaan, tarjoten täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Tämän puuhellan avulla voit nauttia tehokkaasta lämmityksestä ja monipuolisista ruoanlaittomahdollisuuksista, samalla kun se tuo kotiisi lämpöä ja tunnelmaa. Valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta, joka varmistaa pitkän käyttöiän ja erinomaisen lämmönvarastointikyvyn, Family 4,5 on suunniteltu kestämään arjen haasteet ja palvelemaan perhettäsi vuosikymmeniä.

Suuren uunin ja useiden keittolevyjen ansiosta voit valmistaa erilaisia ruokalajeja yhtä aikaa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin arjen ruoanlaittoon kuin juhlien valmisteluihin. La Nordican patentoima palamisteknologia takaa puun optimaalisen käytön ja vähäiset päästöt, yhdistäen lämmityksen taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Family 4,5 puuhella ei ainoastaan täytä kodin lämmitys- ja ruoanlaittotarpeita, vaan se on myös tyylikäs lisä keittiöösi, joka heijastaa aitoa italialaista käsityötaitoa ja designia.

Miksi valita La Nordican puuhella?

La Nordica on valmistanut tulisijoja vuodesta jo 1968 ja on tuotannoltaan yksi Euroopan suurimpia tulisijavalmistajia. La Nordican tuotteiden pääraaka-aineena hyödynnetään pitkäikäistä valurautaa. La Nordican tuotteista etenkin puuhellat ovat olleet Suomessa huippusuosittuja. Käytännölliset puuhellat ovat pitkäikäisiä ruoanlaittovälineitä, joilla lämmität myös ruoan lisäksi huonetilaa. Puuhelloissa on erittäin nopeasti lämpenevät paistouunit, joiden maksimilämpötilaksi on mahdollista kasvattaa jopa 350 °C. Puuhelloja löytyy jokaisesta kokoluokasta aina perinteisemmästä modernimpaan malliin. 

 

Mitat (L x K x S): 964 x 848  x 641 mm
Teho: 7,5 kW
Paino: 135 kg
Tulipesän koko: 220 x 200 x 400 mm
Luukun koko: 217 x 190 mm
Uunin koko: 330 x 295 x 415 mm
Lämmitysala: 215 m³
Hormiliitos: 130 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 81 %
Polttoaineen kulutus: 2,2 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 227 °C
CO päästöt: 0,08 %
Hiukkaspäästöt: 22 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 600 mm
Sivuille: 700 mm
Eteen: 800  mm
Kattoon: 1350 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Suoritustasoilmoitus.pdf

EcoDesign

Paino 135 kg (kilogramma)
Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Takaisin ylös