Nunnauuni Anni

Nunnauuni Anni on kotimainen vuolukivestä valmistettu varaava takkahella.

3930,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Toimitukset alkavat maaliskuussa 2024.

VUODEN 2024 UUTUUSTUOTE! 

Nunnauuni Anni on varaava takkahella. Mammutti-vuolukivestä valmistettu puuhella painaa noin 760 kiloa, mutta on vain 960 mm korkea. Takkahellan leveys on 696 mm ja syvyys 532 mm. Kompakti koko mahdollistaa takkahellan sijoittamisen myös pienempään tilaan. Takkahellan hyötysuhde on huikea 82,9%. Tulipesään mahtuu normaali (33 cm) klapi. Takan liedellä on helppo valmistaa erilaisia ruokia samalla, kun tulisija luovuttaa lämpöä huoneilmaan.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Takaisin ylös