GlammFire GEMA

Luonnonkivestä suunniteltu Gema esittelee itsensä mallina, joka on täynnä sielua ja elämää.

10886,00 13415,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Luonnonkivestä suunniteltu Gema esittelee itsensä mallina, joka on täynnä sielua ja elämää. Arvostuksen ja eksoottisuuden lisäksi sen yksinkertainen lähestymistapa antaa tiloihin ainutlaatuista persoonallisuutta ja ajatonta kauneutta. Kotisi koristeellinen henki tuntuu vahvemmalta 3D-tekniikan ansiosta.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Sähkötakka, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Kivi

Mitat: W2350 X D550 X H350 mm

Paino: 250 kg

Malli: Kit Glamm 3D Plus 500

Sytytys: Kaukosäädin

Tankin tilavuus: 1,3 L (Suodatettu vesi)

Jännite/Taajuus: 220 / 240 V / 50 Hz

Paloaika: 8 tuntia

Teho: 220 W

GEMA_2022_EN

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös