JC Bordelet Alexia 995

Viinipulloista inspiraationsa saanut laadukas katosta roikkuva design takka.

Noin 6 kuukautta

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Alexia 995 on tyylikäs katosta roikkuva design tulisija. Alexia 995 valmistetaan tilauksesi perusteella käsityönä Ranskan Montpellierissa. Alexia 995 muotoilu on saanut inspiraationsa viinipulloista. 360-näkymä liekkeihin tekee tästä tulisijasta todellisen katseenvangitsijan. Takkaan on saatavilla lukuisia optioita mm. takan jalustaan voi tehdä erilaisia muutoksia. Takan väri on valittavissa makusi mukaan värikartasta.

Autamme mielellämme suunnittelemaan sinulle sopivan tulisijan. Jätä tarjouspyyntö, niin toteutetaan yhdessä takkahaaveesi!

Lataa kuluttajahinnasto

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

  • Leveys (mm): 1180
  • Syvyys (mm): 1180
  • Korkeus (mm): huonekorkeuden mukaan
  • Teho (kW): 11
  • Hyötysuhde (%): 80,2
  • Väri: valittavissa
  • Luukku: lasiluukku
Hyötysuhde %

Väri

Luukku

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös