JC Bordelet Lea 998

Katsota riippuva laadukas design takka, joka valmistetaan käsityönä Ranskan Montpellierissa.

Noin 6 kuukautta.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Lea 998 on tyylikäs katosta roikkuva design takka. Lea 998 valmistetaan tilauksesi mukaan käsityönä Ranskan Montpellierissa. Voit valita takan keskelle huonetilaa sijoitettavana mallina, jonka lisäksi saatavilla on myös seinää vasten asennettavan versio. Lisäoptioina tähän takkaan on saatavilla mm. tummat luukun lasit ja jalustan takan alapuolelle. Takan väri on valittavissa makusi mukaan.

Mikäli etsit jotain todella uniikkia, mitä naapuriltasi ei varmasti löydy, tilaa JC Bordelet.

Lataa kuluttajahinnasto

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

Leveys (mm): 550

Syvyys (mm): 550

Korkeus (mm): huonekorkeuden mukaan

Teho (kW): 9,8

Hyötysuhde (%): 81,7

Väri: valittavissa

Luukku: lasiluukku

Hyötysuhde %

Väri

Luukku

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös