JC Bordelet Linea 914

JC Bordelet Linea 914 on upea keskelle huonetilaa sijoitettava mittatilaustulisija.

Mittatilaustuote. Toimitusaika noin 6 kuukautta.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Linea 914 on keskelle huonetilaa sijoitettava tyylikäs takka. Takka tehdään mittatilauksena toiveidesi mukaan Ranskan Montpellierissa. Takka kiinnitetään kattoon ja se ulottuu aina lattiaan asti, tehden kokonaisuudesta todellisen katseenvangitsijan. 360-lasiluukku antaa tulelle upean näkymän joka suunnasta. Takan väri on valittavissa makusi mukaan.

Lataa kuluttajahinnasto

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

  • Leveys (mm): 1100
  • Syvyys (mm): 1100
  • Korkeus (mm): huonekorkeuden mukaan
  • Väri: valittavissa
  • Luukku: lasiluukku
Väri

Luukku

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös